In de media

Best Practice van de week!

In mei 2020 werd Sgatkits door de Landelijke Beroepsvereniging Voor Remedial Teachers uitgeroepen tot Best Practice van de week!

In maart 2020 gingen de scholen dicht door Covid19 en kon ik tijdelijk niemand ontvangen in de praktijk. Ik bedacht meteen mogelijkheden om toch aan de slag te gaan, zocht naar een héél groot spatscherm, kocht voor iedereen eigen stiften, pennen, whiteboardjes, etc. ! Zo kon ik toch alweer snel open. Ik hield me nauwgezet aan alle regels van het R.I.V.M. Daarnaast werd online lesgeven de norm voor iedereen die liever thuis bleef.

De LBRT zocht contact en plaatste mijn verhaal op hun website en in allerlei Social Media! CORONAPROOF aan de slag in de praktijk!

RT’ers uit het land (en België) namen contact met me op. #samenwerken!

Vakblad LBRT

Ook stond Sgatkits meerdere malen in het vakblad voor Remedial Teachers; in september 2019 en in juni 2020.

In 2019 als volgtip op Twitter & bij Remedial Playing met een artikel over rekenen met breuken en koekjes.

In 2020 als volgtip op Instagram. Mocht u me daar nog niet volgen? Zoek gerust naar remedialteachingbymanon !