Think Happy Thoughts!

De manier waarop je denkt bepaalt hoe je je voelt.

Daarom bedacht ik een set HAPPY THOUGHTS die ik voor jou schreef in de ik-vorm. Ze helpen je op weg positief te denken over jezelf en zijn te gebruiken als positieve coachingskaarten / affirmatiekaarten!

Ze stimuleren een positief zelfbeeld, maken bewust & zelfverzekerd, zetten aan tot positieve zelfreflectie en vergroten je eigenwaarde & je zelfvertrouwen!

De HAPPY THOUGHTS zijn op vele manieren toepasbaar. Thuis, op school, tijdens Remedial Teaching, logopedie, coaching, counseling, supervisie, intervisie, meditatie, yoga, etc!

Op 10-10-2022 bracht ik ze op de markt en het is super vet hoe veel sets er al zijn verkocht!

De set bevat:

  • 50 Happy Thoughts
  • Gebruikershandleiding Affirmatiekaarten
  • Gebruikershandleiding Coachingskaarten
  • Achtergrondinformatie
  • en tijdelijk een gratis houten kaarthouder om de kaart in te plaatsen!

De kaarten geven inzichten en zijn aanleiding tot mooie gesprekken. Bovendien toveren ze een glimlach op gezichten van jong & oud(er) ! ❤

After all, it’s HAPPY THOUGHTS that create happy lives!

De set affirmatiekaarten is er speciaal voor jou! Mocht je meer willen weten hoe affirmeren werkt dan kun je de handleiding lezen in de set want het is echt héél eenvoudig (en het werkt écht!)! Ook kun je mijn podcast erover luisteren; nr 12!

Ik heb ook nog een gratis cadeautje voor je! Lieve kaartjes die je aan iemand anders kunt geven. Het enige dat je hoeft te doen is ze even downloaden, uitknippen, er iets opschrijven en op het kussen of in de broodtrommel van iemand die jij lief vindt stoppen!